Aksjehandel på nett

aksjehandel på nett

Lenge har de store nettmeglerne kun tilbudt CFD-handel, men nå kan du også drive med aksjehandel på nett med eToro.

Aksjehandel på nett

Aksjehandel på nett har blitt langt mer utbredt de siste par årene. Det er det flere gode årsaker til. Blant annet er det langt lavere kostnader å gjennomføre aksjehandler selv, uten å måtte gå gjennom en aksjemegler. I tillegg er det en givende hobby hvor du kan bruke dine egne ferdigheter og kunnskaper om selskaper og makroøkonomiske forhold. 

aksjetrading på nett

Nettmeglere

Vi kan grovt skille mellom to ulike typer nettmeglere. Det er de norske nettmeglerne som for eksempel Nordnet og Netfonds som tilbyr handel i aksjer for norske investorer. Deretter har vi de utenlandske nettmeglerne som i hovedsak tilbyr handel i CFDer. Ofte tilbyr de utenlandske nettmeglerne en treningskonto som passer godt dersom du vil lære mer om day trading for nybegynnere. Det er stor konkurranse blant disse nettmeglerne, så i det siste har vi sett at de har begynt å tilby nye tjenester. Deriblant aksjehandel på nett. 

eToro

eToro har vært en av de store og viktigste pådriverne når det gjelder videreutvikling av tjenester som tilbys til tradere. Nylig ble det mulig og også handle aksjer på nett for traderne som bruker eToro Norway handelsapplikasjon. Fordelen med å drive aksjehandel online på eToro er at du får tilgang til mange forskjellige markeder over hele verden, i tillegg er kostnadene lave.

  • Gå til www.etoro.com
  • Åpne en konto gratis
  • Begynn med aksjehandel på nett

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Aksjer, CFD og program for analyse

eToro tilbydde som de fleste nettmeglere kun handel i CFD, men begynte for noen få år siden handel i kryptovaluta. Nylig ble også aksjehandel på nett lagt til som en tilgjengelig tjeneste. Når du åpner en tradingkonto på eToro får du tilgang til et program for tekniske analyse som også har gratis realtidskurser. Normalt er dette en tjeneste man må betale for. Utover handel i aksjer og kryptovaluta, kan du også trade CFDer på indekser, råvarer, aksjer og valuta.